Shark tilfredsstillelse. Nibali er kongen av Lombardia rase

I Spania, Nibalas bilsyklushistorie. Vuelta var straffet på alle sider. “For det som skjedde, unnskyldte jeg meg alle som var rasende, eller han ble skamfull over meg,” sa han. “Kanskje i det øyeblikket var” Shark “igjen sulten. Coppa Agostini avsluttet andre, tredje på Marc Pantani’s løp. Og bare fem dager før høsten faller, dominerte Tre Valli Varesine. Han var kommet til Lombardia igjen som en av favorittene. “Jeg tror jeg har en ganske god form. Men Lombardia er veldig hardt i år, det blir ikke lett, “fortalte Nibali før han begynte.

Han gjorde ikke feil, men han vant også. Han var den sterkeste og til slutt avslørte han reverentially: “Det var en fantastisk dag, kollegaer så etter meg fra første kilometer.Jeg prøvde å gå ombord flere ganger, jeg ønsket å gå alene. Det er en levetid for meg å vinne et stort løp på den måten. “For det tredje har franskmannen Pinot vunnet sin beste karriere suksess på et engangs-løp. Spanjolen avsluttet foran Moreno, tradisjonelle lederen av den russiske Katyusha-stallen og landsmann Joaquim Rodríguez måtte starte mangler.

På lørdag, dagen før løpet, mistet Lombardia en av favorittene. “Sist morgen, før jeg dro til Italia, dro jeg til min siste motorsykkelopplæring. Jeg merket ikke den røde på lyskrysset og slo den med mitt høyre kne.Jeg falt ikke, men jeg følte meg forferdelig smerte, “forklarte Rodriguez lørdag formiddag.

Han dro til Italia, men han kunne nesten ikke gå, ikke si, sykkelen. “Det er et helvete for Joaquim og oss. Vi kjemper fortsatt for første plass i lagkonkurransen, “José Azevedo, leder av laget, var trist. “Vi har fortsatt Dani Moren og Ilnur Zakarin. Vi vil kjempe uten Rodriguez. ”

Syklistene satte seg for en 245 kilometer lang Bergam-avdeling, fortsatt i kraftig regn. Det var elleve racer mellom regndråpene og en runde på ni minutter foran hovedfeltet.

Så begynte Astana og Movistar-lagene å jobbe for sine ledere.

toppen av Madonna di Ghisalo og flyktningens overskrift falt i et halvt minutt.Et øyeblikk kom Etixxu som angrep på fem personer, nemlig: Zdeněk Štybar, Matteo Trentin, Carlos Verona, Lukasz Kwiatkowski og Michal Wisniowski. Sammen med dem må Tim Wellens, Robert Gesink og Tom Jelte Slagter.

Målet forble til 75 kilometer, og Astana måtte svare. Høyt tempo Etixxu du snart tok sin toll og Kwiatkowskim forble bare sin polske kollega Wisniowski.

En syklist krasjet inn i veggen. Så til Muro di Sormano. Opptil 27 prosent av all skrekk. Bare Kwiatkowski og Wellens ble etterlatt, 10 sekunder bak dem med tre Astana og Nibali og om ti syklister. Andre idrettsutøvere klatrer opp en om gangen.Mål, men var fortsatt 50 kilometer unna…

På kongressen en gruppe av Nibali coasted odpadnuvších mange syklister, men manglet Philippe Gilbert. Den dobbelte vinneren av Lombardia mistet 25 sekunder og lederen så ikke lenger.

tjue kilometer før mål og ledet duo, de bidratt til særlig stor kjøre Mikel Landa og Diego Rosa fra Astana, som satte en morderisk tempo.

Ahead forble sju syklister:. Nibali med Rose fra Astana, Chaves, Pinot, Moreno, Valverde og Nieve

Ved utgangen av Civiglia angrepet Shark av Messina som Nibalimu kallenavn, og hun måtte kjempe både teknisk avstamning, men også med motorsykler, som måtte unngås.Under den siste bakken hadde 10 kilometer før mål en ledelse på nesten et halvt minutt, og seks medlemmer gruppen bak ham, ingen ønsket å gå.

Chaves tok kramper, bak store med Pinot Moreno, men Nibali ingen fanget.

Han er den nye kongen av Lombardia.