Nordicbet

tennis

Odds for tennis hos Mostbet bookmaker kan også variere veldig, selv i den samme turneringen (ATP og WTA). Samtidig legger bookmakeren inn totalen / oddsen for et antall kamper med en ganske lav margin på 2-3%. Gjennomsnittlig margin på ATP og WTA er 6%. På ITF-serieturneringer kommer Challenger bookmaker med en margin på 7-8%.

hockey

I henhold til oddsnivået for hockey, viser bookmakeren (når overvåking av priser for mellomstore ligaer) Nordicbet de verste oddsene for utfall – 11%, men samtidig gjennomsnittlige resultater, med en hastighet på 6%, for total / forsprang.

basketball

Evaluering av margenen fra middels ligaers synspunkt fører til konklusjonen at prisene til bookmakeren er fra kategorien dårlig eller middels: 7% – for utfallet fra OT Nordicbet, 8% – for utfallet på ordinær tid, 6% – for total / forsprang.
Budvalget er normalt

I linjen for november 2018 er opptil 19 idretter representert. Samtidig er det for en rekke deklarerte arter Nordicbet mangel på eller mangel på konkurranse. Det er ingen innsatslinjer for e-sport i bookmaker-linjen. En lignende tomhet kan observeres med en nærmere appell til mesterskap og begivenheter i rekken – det er ingen aktive arrangementer. Samtidig bemerker vi at bookmaker-linjen ikke er statisk og utvikler seg – så siden november har bookmaker lagt viktige innenlandske russiske konkurranser (RPL, FNL, KHL, VHL, MHL, VTB United League, etc.) til sin linje.

Den sterke siden er at den fullstendige Nordicbet listen over typer sport (tennis, basketball, hockey) er gitt av bookmakeren, inkludert for kamper med lavt rangerte mesterskap, noe som sjelden blir sett hos de fleste operatører.

Det er også verdt å merke seg bekvemmeligheten ved navigering når du velger priser på listen: typiske markeder er delt inn i blokker.

fotball

Maleriet vil ikke slå fantasien til den sofistikerte spilleren, det er mer sannsynlig for en nybegynner å være et standard sett med spill som er populært blant gjennomsnittsspilleren. Å satse på handikap og totaler har flere varianter. Samtidig noterer vi oss det fullstendige fraværet av kvartalsopsjoner (1,25, 1,75 osv.).

“Nordicbet” -blokken i en typisk liste innebærer spill på det første målet (målet) eller fraværet av mål i intervallene av spilletid for kampen i trinn på 10 eller 15 minutter. De samme markedene dupliseres i blokkeringen av “Hurtige hendelser”, ”mål”. For toppkamper blir blokken med statistiske spill supplert med spill på målforfattere med et ganske godt utvalg spillere. Det er ingen spill på spillNordicbet for kampen, runde.