Nå etter en drøm. Tottenhams beste ungdom

Fem unge fotballspillere som åpnet seg i “spursene”.

Historisk har Tottenham alltid sikta mot toppen, men kreftene ender halvveis gjennom. Londonfolk kan trygt rangeres som ambisiøse klubber, men han har ingen penger til å kjøpe superstjerner.

Dette problemet “spurs” har alltid blitt løst ved evnen til å finne og kjøpe talentfulle ungdommer. I løpet av de siste 16 årene har ganske mange unge fotballspillere under 20 år kommet til grunn for laget, og mange av dem har blitt virkelige ledere.

I det nåværende trekningen av Premier League kan sammensetningen av Tottenham absolutt kalles de yngste, og de unge stjernene Harry Kane, Eric Dyer og Dele Alley begynner akkurat å åpne seg.
På denne listen er vi interessert i fotballspillere som har blitt regnet som de viktigste under 20 år. Og det betyr at verken Kane, eller Rose med Walker ikke vil bli inkludert på listen.

1. Reto Ziegler
De fleste av fansen til “spurs” har trygt glemt Reto Ziegler, som ble værende i klubben i kort tid, men klarte å sette sitt preg.

I laget ble Ziegler bare i sesongen 2004/05, da Tottenham Hotspur endte på niende plassering. Til tross for fansenes frustrasjon over å spille idolene sine, så Ziegler lys ut. Han assisterte Freddie Kanoute da laget tapte mot Arsenal med en poengsum på 5-4, og takket være målet hans slo “spursene” Everton med en score på 5-4.

I motsetning til de andre spillerne på listen vår, nådde ikke Ziegler noen spesielle høyder, men han var en av de beste i den veldig svake Tottenham.
Etter sin avgang i 2007 poket Ziegler rundt i Europa og deltok i to verdensmesterskap med det sveitsiske laget.

Tom Huddlestone sin karriere på Tottenham var veldig interessant. Han kom tilbake fra Derby i 2005, Tom dro straks til Wolverhampton Wanderers, hvor han trente Glenn Hoddle, som var veldig imponert av spilleren.

Tom kom tilbake til Spurs med et nytt rykte. Og da han var god, var han stor. Helt fra starten var det tydelig at Huddlestone hadde en utrolig pasningskultur og et vanvittig slag, men problemer med formen og overflødig vekt forhindret ham i å bli en virkelig stjerne.