Nå er ikke dette – verken blant spillerne

Tro på deg selv

I fotball, som i alle idretter, er troens faktor ekstremt viktig. Da laget spilte i Champions League-finalen 2008 mot Chelsea, samlet fansen av “djevlene” ordet “Tro” på talerstolen. De gjorde det samme i semifinalen mot Barcelona. Begge kampene ble til slutt vunnet.

Og det har alltid vært slik: Spillerne entret banen med tro på seg selv og laget, uten frykt og frykt. De spilte frimodig og modig, og tapte til og med med hodet høyt.

Nå er ikke dette – verken blant spillerne, eller blant fansen. De forventer mindre og mindre av laget, og laget selv har sluttet å tro at det vil være i stand til å gi kamp til en sterk motstander. Og helt til vinneren kommer tilbake til henne, vil ingen av trenerne lykkes med henne. Til slutt er det å inspirere teamet og stille dem opp til kamp førsteprioritet for enhver mentor.

Yuri Usynin stiller spørsmålet: er det en person i Chelsea som er i stand til å skvise Didier Drogba, den legendariske Londoner, som lagets beste spiss?

I dagens verdensfotball for superskårere lå enorme penger. Hvis du vil ha en kul fremover – kok minst 50-60 millioner, eller enda mer. I et så konkurransedyktig mesterskap som Premier League, er det ganske enkelt viktig å ha en sterk front. Ja, noen kan klare seg uten dem, men dette skaper ekstra unødvendige vanskeligheter.

Chelsea mislyktes forrige sesong, men for en vellykket retur til antallet av de beste klubbene i landet, har de utmerket hjelp i personen til den praktfulle Diego Costa. Mange blå fans har fortsatt ikke noe imot den store Didier Drogba, men la oss prøve å finne ut av det, kanskje vil spanjolen snart bevise for beundrerne av “aristokratene” at han ikke er verre enn den ivoriske og er også klar i mange år til å dra Chelsea til det store suksess?

Inngrep på legenden. Costa er sterkere enn Drogba? Foto: squawka.com, goal.com, UEFA.com

I følge arven som hver av dem forlot ved Stamford Bridge, er det kanskje for tidlig å sammenligne dem, men vi må innrømme at det er betydelige argumenter til fordel for begge deler, som vi vil diskutere i dag. Så la oss gå …