Mystery attendance fotballkamper

For fotball, med uforutsigbarhet, spenning og konkurransedyktig ånd, er forbindelsen mellom fotballag og fans uadskillelig, som navlestrengen forbinder moren med babyen.

Fotball seg selv, som dukket opp som en vanlig konkurranse og konfrontasjon mellom menns lag, ble til slutt en ekte religion, med sin flokk i form av hærer av fans, med sine essensielle egenskaper. Du kan alltid spille fotball, det vil være et tilstrekkelig antall mennesker, et sted og en ball, mens du lager en ekte turnering, gjør konkurranser mellom lag, uten tilskuere, uten fans, ideen er helt håpløs.

Mystery attendance fotballkamper
Fans på stadion er alltid et must-ha-attributt for enhver kamp, ​​uavhengig av om elite-lagene konkurrerer eller spiller lag med fysisk utdanningsteam. Sammenligning av forrangen til en hvilken som helst region i Russland eller i Ukraina, med spill av amatørlag i Island, Norge, San Marino eller Luxembourg, kan en parallell trekkes. Interessen for ikke-profesjonelle fotballspillere er svært høy blant befolkningen. Nesten alle innbyggere i landsbyen, ansatte i et selskap eller selskap kommer til å hylle for deres kjære, innfødte team. I denne forbindelse er det reell solidaritet med fansen med laget, til og med til tross for de endelige resultatene. Fenomenet til fansens hengivenhet for deres klubb og lojalitet kan ikke studeres. Her er snarere den viktigste rollen spilt av instinktene som ligger ned i oss, som er ansvarlige for kollektivisme, empati og selvfølelse av den følelsesmessige staten. Som i øyeblikket med glede av en stor seier, og i de bitre øyeblikkene av irriterende tap, forblir lojale fans med laget, som foreldre med sitt rastløse barn.

Hvis fotball er så populær over hele verden, hvorfor er det så et slående bilde av fotballkampens oppmøte i forskjellige land og i turneringer på ulike nivåer? En analyse av et slikt bilde kan utføres uendelig, og det kan knapt få et klart, utvetydig svar. Spørsmålet er, hvorfor lag som manglet stjerner fra himmelen, fans og fans er mer hengiven enn lag som allerede har erklært seg i fotballverdenen?