Jihlava – Pilsen 2: 4, klarte mesteren skytingen, hjalp tricks av Ďuriš

Pilsen mistet nesten nøyaktig et år siden i Jihlava, men under treneren Krejci i Vysocina storby bekreftet hun var vellykket i Synot League. Hun vant for femte gang på rad, derimot spilte hjemmefra ni kamper bare en gang og scoret bare åtte mål. For første gang i historien om gjensidig kamp, ​​har mer enn tre mål gått tapt.

“Vi er glade for at vi vant fordi det ikke er lett å bytte tilbake til ligaen etter koppen. Jeg har stor respekt for Jihlava fordi, selv om det opplever utfallet av krisen, hører det absolutt ikke til bordet der det er nå, sa coach Karel Krejci. “Takket være denne seieren har vi en rolig pause i pause, og vi kan ta vare på spillerne vi er skadet.Og det er nok, “la han til. Hjem

Den første halvdelen av spenningen for mye fotball på plenen ikke tilbudt. Gjestene som tapte til European League på torsdag mistet en sliten titt og bare halvparten av sjansene. I det 29. minutt, men etter en Duris Kovarik la stå hode hjem keeper Hanus.

Etter pausen, men de favoriserte gjester ventet økt hastighet og scorings belønner også. Kovarik kom 50 minutter inn i den perfekte krysning mellom forsvar og sendte et skudd på bar gjester ledelsen. Etter en times spill Kovarik sentrert på små kalk Durie galleri som du bekrefter skyting form.

Så til slutt våget før engstelig Jihlava, men Janos fra tjue meter rettet bare rett ved siden av. Mešanovič spilte spillet i 76 minutter.Det beste bildet av Jihlava var i stand til å fange Kozacka og lavere. Men nesten umiddelbart han kom tilbake fra en kontring Pilsen to mål ledelsen igjen Duris.

78 minutter for andre målet innlegget igjen Mesanovic, men bare treffer keeper Pilsen. Seks minutter før slutt, samtidig falt etter standardce nøyaktig hlavičkující MIŠUN, men i siste øyeblikk til 2: 4. Modifisert veksel MAHMUTOVIC som rundet keeper Hanus og skutt i tomt mål forseglet seiers gjester

“Spillere med resultat de ønsket ikke å forene og kjempet for poenget til siste øyeblikk.For å slå en slik motstander trenger vi enda bedre ytelse, sier Jihlava-treneren Milan Bokša. “Selv om vi mistet og fikk fire mål, så vi en stor kampspill.”