Hyppige skader forhindret ham i å virkelig åpne seg

I sesongen 2009/10, takket være innsatsen fra Harry Redknapp, brukte Tom sin beste sesong, og Tottenham Hotspur var den første som kom inn i Champions League. Huddlestone kom til og med på listen over det engelske laget ved verdensmesterskapet i 2010, men skaden forhindret ham fra å registrere seg på landslaget.

Som et resultat ble han et annet offer for kroniske skader som ikke tillot ham å glitre i den prestisjetunge turneringen på planeten. Tom spilte hele 36 kamper på tre sesonger, og nå begynte fansen av klubben å glemme hvilket sensasjonelt spill han viste den gangen.

3. Gareth Bale
Da Bale flyttet til London fra Southampton, ventet de noe spesielt fra ham. Sir Alex selv prøvde gjentatte ganger å signere det, og allerede i sitt andre spill for “spursene” scoret waliseren et mål. Bale trodde alltid på seg selv: i stedet for å gå videre til å åpne Berbatov, bestemte han seg for å gjøre alt selv, og scoret. Gareth scoret mål i derbyet med Arsenal, som laget hans tapte 3-1.

Hyppige skader forhindret ham i å virkelig åpne seg, men de øyeblikkene da han spilte etterlot ingen tvil om at dette var en fremtidig stjerne.

4. Aaron Lennon
Lennon var en av mange som forlot Leeds etter at klubben hadde solgt før han forlot Premier League.
Den talentfulle midtbanespilleren ble øyeblikkelig spilleren til Tottenham-ryggraden, og beundret hans utrolige hastighet og evne til å holde motstanderens målvakt anspent i 90 minutter igjen og igjen.

Han scoret ikke ofte, selv om det var takket være ham at “sporrene” overvant Chelsea i 2006. Det var Tottenhams første seier over de blå de siste 16 årene.
Lennon ble nominert til tittelen årets unge spiller i de to første sesongene for Tottenham, men han lyktes ikke i å utvikle talentet sitt, og Aaron som besto testen ble til slutt solgt til Everton.

Det er trygt å si at Dele Allie er Englands mest lovende talent siden Wayne Rooney, og han kunne bare ikke komme på listen.