Ferguson var vinneren, og lagene vant vanligvis

Etter at den skotske spesialisten forlot, ble Murayn Fellaini, Ander Herrera, Blind, Morgan Schneiderlin, Schweinsteiger og Pogba med på laget – og ingen av dem har oppnådd suksess så langt.

5. Intimidasjonsfaktor

Ferguson var vinneren, og lagene vant vanligvis. Turer til Old Trafford forårsaket nervøsitet for alle – fra nykommere til ubåter til barn.

Selv når jeg spilte for Manchester United, trodde vi ofte at vi hadde vunnet før vi kom inn på banen – stadion hadde en slik effekt på lagene og fansen. Det er ikke mer av denne effekten, sier den tidligere klubbspissen Mark Hughes.

6. Skifting ved hovedkvarteret

Den første og kanskje den viktigste feilen til David Moyes var oppsigelsen av den tidligere coachingstaben og erstattet den med sin egen, bestående av de som jobbet med ham i Preston og Everton. Det var spesielt vanskelig å godta avgangen til Rene Melensten, som anses å være en fremragende trener.

Ryan Giggs varte lenger, men han forlot også favorittklubben hans etter at han begynte på Mourinhos trenerbro. Var det verdt det å endre alt i klubben, som allerede har mistet hovedpersonen de siste tjue årene? Åpenbart ikke.

7. Integrering i sosiale medier

Under Fergusons arbeid var klubben litt baklengs med tanke på sin tilstedeværelse på nettet. I den siste sesongen av Fergie, da de deltakende lagene ble kunngjort i den offisielle Champions League, var Manchester United det eneste laget uten egen regning.

Moyes måtte bytte Fergie, og etter 10 dager dukket fortsatt siden opp. Og mens Mankunians fremdeles fanger opp andre, er de fortsatt en ganske imponerende styrke på sosiale nettverk, noe som bekreftes av hypen som spredte seg etter signeringen av Paul Pogba.

Forrige sesong laget Jesse Lingard til og med sin egen rapport fra innsiden av klubben, og la den ut på Internett – dette ville aldri skjedd i løpet av den konservative skotskens tid.