Fantastisk start

Vi kan allerede si at Ally har lykkes med en enestående debutsesong, som han scoret mer enn noen engelsk midtbanespiller (han har 10 mål) og spilte godt med lagscorer Harri Caine, som scoret syv ganger fra omgangene. Dermed har Alli 15 mål og ni assist i kampene for Tottenham og England.

Det var ikke en eneste kamp der Allie ikke ville hjulpet laget sitt, og hans profesjonelle oppførsel er overraskende med tanke på den tidlige alderen.

To par støvler. Hva er likheten med feil “City” og “Chelsea”?
“Citizens” og “aristocrats” denne sesongen av Premier League skuffer fansen deres, men på forskjellige måter. Til tross for dette finner Yury Usynin en rekke lignende årsaker til den mislykkede sesongen.

I løpet av de siste to sesongene av Premier League har disse to klubbene blitt de sterkeste i Albion. 86 og 87 poeng ble scoret av lag i deres “gylne” år, mens de nå er uendelig langt fra disse tallene. Til tross for å ha vunnet League Cup og kommet inn i topp fire av de sterkeste lagene i Champions League, er Manchester City i nærheten av å vise det dårligste resultatet i det innenlandske mesterskapet de siste syv årene. Chelsea sank ikke til en slik bunn som nå, i et par tiår nå. Skuffelsen som passet fansen til disse lagene er veldig forskjellig, men årsakene som førte til dette er like på mange måter.

Det var sant at han kom annerledes ut: Den ene hadde på seg rosafarvede briller, mens andre umiddelbart slo en rumpe på hodet. De første kampene som ble spilt av “innbyggerne”, der de vant og ikke gikk glipp av i fem kamper, lot fansen tro at laget deres er den viktigste utfordreren til pokalen. Og frem til midten av desember forble de på toppen, men nederlaget til Arsenal kastet dem fra fjellet. Men det viktigste er ikke engang dette, men det faktum at det den gang var den femte på rad.

”Aristokrater”, tvert imot, utnyttet ekstremt lang tid. Etter alle de samme fem kampene, henger de etter City med 11 poeng. I Premier League-historien har ikke en eneste nåværende mester tapt så mange som ni ganger i de 16 møtene i neste sesong. Kritikk av den tidligere treneren José Mourinho fra det medisinske hovedkvarteret og skandalen med Eva Carnero, som ennå ikke har lukket spørsmålet om rettsspørsmålet, ga også et ikke-så-svakt slag for de blå forfengelighet.