Enhver klubb lider av lekkasjer av informasjon fra sinte spillere

Informasjonslekkasje fra garderoben

Enhver klubb lider av lekkasjer av informasjon fra sinte spillere, men i Fergusons tid skjedde dette nesten aldri. Nesten ingen turte å uttale seg mot Ferguson – i 2003 var David Beckham den siste personen.

Med ankomsten av Moyes forandret alt seg: troppen for kampen begynte å lekke inn i nettverket hele tiden, og noen uttrykte kontinuerlig misnøye med sjefen.

12. Akademiets skjebne

I det meste av historien har United-fans vært stolte av hvordan klubben deres klarte å heve sine egne stjerner. Da Sir Alex Ferguson kom med i teamet, var det første han gjorde å tilbakeføre den tidligere storheten til ungdomsutdanningsskolen, takket være at han snart fikk en galakse superstjerner som lot laget hans dominere England i mange år.

Etter hans avgang er imidlertid ikke alt så glatt. Mens Manchester City blir stadig mer fornøyd med interessant ungdom, er Red Devils Academy blitt lansert. Etter at leder for akademiet, Brian McClair, dro til hovedkvarteret til det skotske fotballforbundet, brukte klubben et år på å se etter en erstatter.

Nå, selv om Rashford og Lingard gleder seg over spillet sitt, er fremtiden fortsatt usikker – spesielt gitt Mourinhos beryktede motvilje mot å rote med ungdom.

13. Endring av David Gill til Ed Woodward

Administrerende direktør David Gill var en essensiell del av det vellykkede United – og den viktigste “allierte” til Sir Alex. Men han fulgte Ferguson, og umiddelbart ble det klart hvor viktig han var for de interne teamprosessene.

Den nye regissøren, Ed Woodward, begynte veldig, og tapte, ifølge ryktene, signeringen av Ronaldo, Fabregas, Bale og Thiago, men signerte en gammel kjenning av Fellaini. Nylig har han blitt bedre, men det faktum at han gjorde mye skade for klubben er fortsatt ubestridelig.

De beste forutsetningene for trening

Du kan tenke på Van Gaal som en dinosaur så mye du vil, men han fortjener respekt for hvordan han påvirket trenerforholdene i klubben. Med ham begynte et av treningsfeltene å gjenspeile Old Trafford-feltet fullstendig, størrelseslys ble installert for trening om kvelden, trær ble plantet for å beskytte mot vind og HD-kameraer dukket opp for innspillingsøkter. Og dette er ikke alt: nederlenderen planla å få tillatelse til en spesiell sone for oppvarming, en sone for keepere og spesielle gjerder for å beskytte mot paparazzi.