Derfor gjorde Galliani et annet smart triks

Derfor gjorde Galliani et annet smart triks: laget ble kvitt spilleren, som spilte bare 26 kamper på 4 og et halvt år, og fikk en fotballspiller, som ble nøkkelspiller i lagets konstruksjoner i mange år. Sammen med Genaro Gattuso og Andrea Pirlo dannet Clarence Seedorf fremragende trio av midtbanespillere, som deltok i de tre Champions League-finaler og vant dem to ganger. Seedorf ble den første spilleren til å vinne Champions League med tre forskjellige klubber. Samtidig ses Clarence som en mulig erstatning for Allegri på coaching-broen.

Thiago Silva

Før han ble en av de beste sentrene til moderne fotball, gikk Tiago gjennom Dynamo Moscow og klarte å beseire tuberkulose. Galliani så også ham i “Fluminense”, hvor han var en av lederne av laget. Kontrakten med fotballspilleren ble signert tilbake i desember 2007, og sommeren 2008 fløy den brasilianske forsvareren til Milano, slik at hans tidligere klubb kunne tjene 10 millioner euro. I “Milan” fortsatte Silva å utvikle seg, som tradisjonelt gjorde forsvaret til laget pålitelig, og nådde også det brasilianske landslaget. Tre år tilbrakt i Italia, fikk ham til å bli ansett som en av de beste i virksomheten, og ga naturligvis en stor fordel for “Milano”. På grunn av økonomiske problemer måtte klubben imidlertid dele med sin stjerne. “PSG” gjorde et tilbud om at “Milan” ikke kunne nekte. Thiago Silva dro til Paris for 42 millioner euro, og Rossoneri tjente dermed mer enn 30 millioner på spilleren.

Marco van basten

10 beste overføringer Adriano Galliani.
Tre hollendinge Marco van Basten, Ruda Gullit og Frank Rijkaard ble de første skrittene til Adriano Galliani på posten hans. Og de ble utrolig vellykkede. Den nederlandske trioen brukte ca seks år på klubben og ble hovedårsaken til tre mestere og to seire i European Champions Cup. Men den mest effektive signeringen var fortsatt Marco van Basten. Hvis Gullit PSV etter lange forhandlinger mottok 7,2 millioner euro, som på den tiden var den dyreste overføringen i fotballens historie, da van Basten, som hadde en kontrakt med Ajax, dro til Milan for 600 000 euro. Den nederlandske angriperen tre ganger vant Golden Ball, som er en spiller i “Milan”, og til denne dagen er det fortsatt et eksempel på hvordan den virkelige “ni” burde spille.