Champions League Tour

Champions League Tour

Lokomotiv, Krasnodar og CSKA tapte poeng. “Railwaymen” helt tapt for Tula “Arsenal”, “okser” i sørlige derby mistet seieren i kampen med “Rostov” i de siste minuttene, og CSKA i hovedstaden derby kunne ikke ødelegge Dynamo motstand. De benyttet seg av misfires fra sine rivaler og nærmet seg denne trioen av Spartak og Arsenal. Før de tre siste rundene er situasjonen mer enn forvirrende. Fra den andre “Locomotive” til den sjette “Arsenal” bare syv poeng. Umiddelbart vil fem lag lede kampen for de to resterende stedene i Champions League. Hvordan det hele utfolder seg er vanskelig å gjette.

Golden Zenith, en utrolig kamp for Champions League og overlevelse

Forresten er det bare to lag som i 2019 i RPL ennå ikke har mistet. En av dem er allerede en mester, og den andre er fra Tula. Tegn dine egne konklusjoner …

Golden Zenith, en utrolig kamp for Champions League og overlevelse

Fans av CSKA ble merket med en forestilling og før spillet med Dynamo hang en banner med ordene fra sangen til Angelika Varum “Town” – “Det er ingen misunnelse og sinne her. De går på besøk her uten å spørre. ”

Golden Zenith, en utrolig kamp for Champions League og overlevelse

Europa League Tour

Kampen for Europa League er trolig forbi. Den sjette Tula “Arsenal” er foran den syvende “Rostov” med fem poeng. Å vite formen på Tula-folkene, ser ut som om de i tre runder er usannsynlig å gi opp. Den eneste sjansen til å slå ut laget av Igor Cherevchenko derfra er Cup of Russia. Hvis det nest viktigste klubbtroféet i landet blir vunnet enten av “Rostov” eller “Ural”, som gjorde det til semifinalen, vil de bli deltakere i gruppestadiet i Europa League. Å dømme etter resultatene fra de første kampene, er dette et svært sannsynlig utfall. I mellomtiden sier vi at de første seks RPL, mest sannsynlig, vil forbli de samme. Kun lag vil konkurrere om høyere steder.