Tiger Woods returnerer med en-over-par runde på Hero World Challenge

For åtte hull var eventyret levende. Tiger Woods, på sin retur til golf etter 15 måneders fravær fra konkurranse, var fire under par og i en del av ledelsen på Hero World Challenge. Han kunne ikke, kunne han? ‘Jeg spiller igjen’: Tiger Woods er glad for å være tilbake etter 15 måneders avgang Les mer

En snubler fulgte, den typen som oppsummerer Woods karriere siden 2013 I forhold til en åpningsrunde på 73, en over par, i Bahamas ville det trolig alltid vært akseptabelt, gitt hvor lenge den 14-tiden store mesteren hadde vært sidelinjet, men håpet som tilbys til millioner av tilskuere i løpet av den tidlige strengen mente at poenget var slått av skuffelse.

Woods selv kunne ikke inneholde sin sinne på den 18. tee ved Albany, etter å ha sett et tee-skuddflyv fra tåen til sjåføren og inn i vannfaren.At 40-åringen brukte den aktuelle klubben for det var en subtil indikator på hans desperasjon i desperasjon. Andre spillere i feltet, med Bet 365 betydelig mindre avstand tilgjengelig enn Woods, hadde brukt fairway woods på samme tidspunkt.

“Jeg slo den i tre busker og hadde en vannball,” sa Woods senere. “Så det kunne vært noe veldig bra. Det var en solid start, jeg bare gjorde noen feil og ting begynte å gå på feil måte. Jeg la en god runde slippe bort på slutten.

“Jeg hadde noen vanskelige skudd der ute. Hvis du kjører det bra, kan du rive dette kurset fra hverandre. Hvis ikke, er du blant busker og bergarter, men alt i alt, jeg føler meg ganske bra.Jeg ser frem til ytterligere tre dager her ute.

“Jeg var fornøyd med hvor fort jeg falt i konkurransemengden av ting, hvordan jeg ble vant til rundens følelse. Da jeg traff min tee skutt på 2dre, var jeg allerede i strømmen av runden. For ikke å spille i 15 måneder og få det på det andre hullet var det fint. “Woods la til at han måtte” dumme ned “et rush av adrenalin tidlig i saken.

Først de gode greiene. Woods jernspill på dette, hans første gang med et konkurranse kort i hånden i 466 dager, ble kontrollert. Han viste ingen tegn på fysisk ubehag i det hele tatt, noe som alltid vil være en viktig faktor etter flere tilbakeoperasjoner. Selv om Woods så på en serie av birdie og par putts skyve forbi, hans slag på greenen dukket opp helt lyd.Det var heller ingen indikasjon på chipping yips som har blitt ryktet rundt Woods så lenge.

Ved det 14. var det et klassisk Woods-øyeblikk. Etter å ha funnet ødemark fra tee og deretter en grønn side bunker med sitt andre skudd, ble den mest berømte golferen i en generasjon møtt med en putt fra kanten for å spare par. Han veltet det rett inn før han Bet 365 pumpet luften; slike øyeblikk var en gang standard for Woods.

På dette stadiet skjønte Woods seg for å holde sin runde sammen. Han hadde tatt bogey sixes på 9 og 11.Etter å ha gjort en rettferdig birdie den 15., et par der han fant putten med en kjøretur og en 7-jern, kunne Woods ikke gå bedre enn en dobbel bogey den 16. fra en andre skudposisjon midt på fairwayen.

Denne avviken på lukkehullet sørget for en uvelkomnet finish av to dobbel bogeys fra 16. tee og fremover. Woods utvendige ni av 33 kontrasterte markert med en innvendig halvdel av 40. Fullstendig statistikk viste seks fra 13 fairways funnet, 11 av 18 greens i regulering og totalt 29 putter.

Hero World Challenge er tilbøyelighet til å produsere lave poeng fortsetter. JB Holmes leder veien etter dag ett, etter å ha spilt inn en 64.Den åpne mesteren, Henrik Stenson, signerte for en 67, med Jordan Spieths 68 bemerkelsesverdige for to chip-ins.

Med Woods 17. i et 18-mannsfelt, tilbød Justin Rose i det minste ham en grunn til å smile . Engelskmannen overrasket overraskende til en 74.