José Mourinho og Pep Guardiola: fem viktige utfordringer hver leder ansikter

Som Real Madrid og Barcelona-lederne fra 2010-12 var Mourinho og Guardiola i en to-klubb-duell for La Liga, så det var pragmatisk å fokusere på katalansken. Mourinho grunner til at Premier League er vidt åpen og det ville være motproduktivt å sentre igjen på sin nå nordvestlige rival. Men hvis United befinner seg i et løp for tittelen mot City, vil fristelsen igjen være å gjøre dette til et personlig slag.

Mourinhos sjarmerende offensiv startet på hans avsløring da han snakket opp aggressiv fotball og avviste negativ taktikk som så bedeviled sin forgjengers tenure. For fansen er frykten fortsatt at Mourinhos sider ikke har en tendens til å fly i opposisjonen i de fineste United-tradisjonene. Denne forutsetningen kan ha viss sannhet, men Mourinhos beste lag har mange mål i dem.Hans Real Madrid-mestere i mai 2012, sier, scoret en rekord 121 ganger, med en målforskjell på pluss 89.

Adnan Januzaj, Daley Blind, James Wilson, Memphis Depay, Juan Mata og Ander Herrera alle vises i fare for Mourinho-øksen. Ankomsten av Zlatan Ibrahimovic og Henrik Mkhitaryan har økt konkurransen, og midtbanespilleren og hjelpeforsvareren Blind fra hverandre er bit-del-spillerne alle sikker på å lure på hvor de passer inn i den nye lederens 24-mannspan.

Den 18-årige var en lysstråle i van Gals siste dager. Rashford sparket også på Englands plikt og, mens hans cameo på slutten av 2-1-nederlaget ved Island i Euro 2016 var kort, forbedret det hans rykte. Hvordan Mourinho bruker ham, vil være fascinerende.

Vil Mourinho gå ut og vinne konkurransen?Eller trenger behovet for å lage United championship contenders først? Sistnevnte synes sannsynlig, så forvent å se sider sendt ut i Europa som inkluderer flere frynse spillere for slog av torsdag kveld fotball.Pep Guardiolas byprioriteter

En rivalisering som kaster Guardiola som den skarpe treneren som spiller aristokratiske ting mot Mourinhos vinn-til-alle-kostnader streetfighter er godt dokumentert. Ingen tvil Guardiola er den roligere operatøren, men kan han bli slått av hans truculent motsatte nummer? Det har skjedd bare en gang før – i 2011 – men en sesong i engelsk fotball kan være lang, og den katalanske lederen må være forsiktig med å øke til enhver provokasjon.

“Vi skal prøve” er Guardiolas melding om å oversette hans slick-passerende stil til disse strendene.Gitt hans track record og bredden av hans visjon, synes det ingen grunn til at City ikke kan replikere mønstrene Barça og Bayern. Han kan imidlertid kreve tid og tid, som Guardiola noterer, er en nesten utryddet vare i tøff og tommel i Premier League. “For øyeblikket er det ingen tvil. Han er No1 “var Guardiolas overraskende ærlige vurdering av Hart ved ankomst. Men disse neppe overbevisende ordene fulgte: “Vi ser alltid etter det beste alternativet for å skape et bedre lag. Men jeg er ikke bekymret. Jeg er ikke bekymret for utførelsen av Joe Hart i euro. Det er viktig å vite hva som er kvaliteten – for å analysere kvaliteten og å avgjøre hva vi skal gjøre med ham. “

By var semifinaler for første gang i fjor, så nå gruppestadiet skal være en shoo-in, riktig?Men byen er sammen med Porto, Roma, Borussia Mönchengladbach og Villarreal, mens Shakhtar Donetsk, Ajax, Monaco og Olympiakos også kan være uavgjort hvis de forhandler forrige runde. Det kan være vanskelig.

Med den belgiske som fortsatt er tilbake, vil overlevering av kapteinens armbånd til Yaya Touré gi en anelse om at han står med den nye lederen.