Golden State Warriors har forbedret seg, men det har også resten av NBA

Krigere i forrige sesong, kan du huske, tapte ikke før etter de første 24 spillene, til slutt forbedret 72-10 rekordsettet fra Chicago Chicago Bulls 1995-1996. Det var en imponerende prestasjon som ble gjort nesten meningsløs etter at Warriors blåste en 3-1-serie med LeBron James og Cleveland Cavaliers i NBA-finalen. Det var den sammenbruddet som spurte Warriors til å erstatte lagsyndeboksen Harrison Barnes med 2014 MVP Kevin Durant i offseasonen. På papir, i det minste, ble det beste vanlige sesonglaget i ligahistorikken enda bedre.

At de nye seriens krigere hadde noen tidlige årstap, var ikke helt overraskende, selv om det var underholdende at deres gjentatte bud for å vinne 24 rette spill endte på null.Først og fremst er det vanskelig å forestille seg at et lag spiller bedre i den vanlige sesongen enn i 2015-16 Warriors. Hvis Durant skulle gjøre en stor forskjell, var det i ferd med å bli bedre på den forrige postseasonen, hvor den gylne statens storhet var dulled da Steph Curry ble skadet og Draymond Green tjente seg en dårlig tidsfordeling. Det var enda sannsynlig at utbrenning fra å forfølge den vanlige sesongrekorden var en viktig faktor i deres finale kollaps.

Det var heller ikke uventet at det ville ta Golden State noen tid å integrere Durant i en oppstilling som mistet både Barnes og forsvarsspiller Andrew Bogut.En stor del av det som gjorde krigerne enestående dominerende var at Curry, Klay Thompson, Green, Bogut, Barnes og overkvalifisert sjette mann Andre Iguodala hadde brukt så mye tid sammen at summen var større enn de allerede fremragende delene. Faktisk er det mindre overraskende at krigerne har hatt sin tidlige snubler enn det er at de har integrert Durant i oppstillingen så fort som de har så langt.

Mye av kreditten må gå til Durant, som kanskje spiller den beste basketballen i sin allerede Hall-of-Fame-verdige karriere. Hans evne til å hjelpe i alle fasetter av spillet, lørdag hadde han 20 poeng, åtte assists og tre blokker mot Phoenix Suns, har frigjort lagkameratene til å skinne enda lysere enn de har før.Hans tilstedeværelse har vært en stor grunn til at Curry klarte å slå 13 tre pointers mot New Orleans Pelicans, og at Thompson scoret en karriere høy 60 poeng på Indiana Pacers på mandag.

Og de spill godt i tandem. I den 142-106-vinneren over Pacers trakk krigerne seg av signaturspillet til NBA-sesongen så langt, en full-court-lob fra Green til Curry, som på en eller annen måte avbøyde den til Durant for en reality-warping dunk. Det lignet ikke en basketballspille så mye som det gjorde et spesielt ukonvensjonelt, men vellykket NFL Hail Mary-pass. Det er en av de første øyeblikkene i NBA-sesongen, hvor drømmen om mulighetene for Durant-on-the-Warriors faktisk kom til liv, og resultatene var oppsiktsvekkende.For de av oss som trodde at Curry og Company hadde presset basketball til sitt ypperste grense i fjor, antydet det at Durant era-versjonen av dette laget kunne ta oss enda lenger. Facebook Twitter Pinterest

Og etter å ha snublet noe for å starte sesongen, har Warriors gjenvunnet sin plass som det mest omtalte emnet i NBA, men ikke alltid av de mest positive grunnene. Mens de aldri vil være skurkene som Big Three era Miami Heat var, er krigerne ikke lenger uenige fra kontrovers – enten det er lederen Steve Kerr som sparker en NBA-bred debatt ved å innrømme å ryke ugress for å håndtere ryggsmerter eller, noe mer distressingly, Greens manglende evne til å stoppe sparker motstandere under rutinemessige basketballbevegelser.Det er prisen på å være på toppen.

Hvis de kan forbli på toppen, er det. Ja, krigerne kunne ende opp med å bli et enda bedre lag denne sesongen enn de var sist, men de måtte kanskje være. Mens du legger til Durant, kan det se ut som en luksus på den tiden, de rike blir enda rikere, det kan ende med å bli et trekk som krigerne måtte gjøre for å holde tritt med det økte konkurransenivået. Spurs ‘blowout-seier var ikke et fluke: de er 18-4, ubeseiret på veien og tilsynelatende ubemerket av Tim Duncans pensjonering. Los Angeles Clippers var det beste laget i ligaen de første månedene av sesongen. Oklahoma City Thunder’s Russell Westbrook, drevet av en blanding av stolthet og hevn etter Durants nedbrytning, har vært på en historisk trippel-dobbel-strekning.Selv James Hardens Houston Rockets, et dysfunksjonelt rot i fjor, begynner å se konkurranseutsatt – de slo Golden State i overtid i torsdag.

Hovedårsaken til at ingen virkelig tror at 74-8 faktisk er i spill er Ikke bare at krigerne allerede har falt en rekke spill, selv om det er det, eller at Kerr vil hvile sin faste måte oftere denne gangen, selv om vi også bør forvente det. Hovedårsaken er at krigerne har overskredet resten av ligaen i nesten hele sesongen, det vil sannsynligvis ikke være tilfelle denne gangen. Og dette ville selvfølgelig være en god ting for NBA. Før sesongen begynte, var det en frykt for at krigerne ville kyst gjennom den vanlige sesongen mens de dro til en uunngåelig finalen med Cleveland.Mens vi fortsatt har spill som mandag, hvor krigerne er så mye bedre enn konkurransen at det ser ut til at de har løst sporten, bør det nå være nok tvil om å holde ting mye mer interessant enn det.

< p> I det minste i den vestlige konferansen, det er.