Desire kan levere Champions League-drøm for Liverpool, sier Jürgen Klopp

Jürgen Klopp mener at Liverpools tapperhet, arbeidsrate og ønske om en sjette European Cup kan kompensere for Real Madrids større erfaring når sidene møtes i Champions League-finalen. Lørdagens konkurranse i Kiev blir Reals fjerde Champions League-finale om fem år, med Zinedine Zidane sine holdere med sikte på å løfte trofæet i en tredje påfølgende sesong.Ingen klubb har vunnet et hat-trick av europeiske cups siden Bayern München i 1974, 75 og 76.

Liverpools siste europeiske rekordpales i sammenligning, men har nådd en første finale på 11 år med flere spennende forestillinger og scoret en konkurransepost 40 mål på vei, er lederen sikker på at lagets dyder kan bli avgjørende i Ukraina. Andro Robertson: ‘Problemet med Real Madrid er at de er alle fantastiske’ Les mer

Klopp nektet å være trukket på om Real skulle være favoritter, men sa: “De er mer erfarne, det er et faktum. Hvis det er et marked for erfaring, bør de selge det fordi da ville de bli enda rikere. Erfaring er svært viktig i livet, men det er ikke det eneste.Det er viktig å være mer erfarne, men du kan nivåere det med lyst, holdning, arbeidsfrekvens og det er det jeg elsker i fotball. Vi har gjort vår egen opplevelse.

“Vi er ikke like lenge sammen som Real Madrid fordi de spiller finalen ganske mye med samme lag, så som en gruppe de er veldig sterke. Det er alt, men det er fortsatt fotball, og vi har en sjanse og la oss prøve. La oss gå dit og prøve å utføre på et nivå unibet sportfogadás bónusz som kanskje folk sier, ikke er mulig for oss, men det er mulig. “Klopp la til:” Vi gjorde alt vi trengte å gjøre mange ganger allerede i Champions League-kampanjen, og nå må vi gjøre det igjen. Real Madrid er et veldig bra fotballag, men vi er et veldig bra fotballag.Vi er fulle av ønske og vi jobber virkelig for våre drømmer. “Liverpools leder forventer at laget hans skal spille uten frykt mot Real etter å ha trivet på presset for å nå den siste og neste sesongens Champions League på sistone dagen i Premier League sesongen med en skade-trukket tropp. Han citerte også modige skjermer mot Manchester City og Roma i kvartfinalen og semifinalen som en grunn til å nærme seg Kiev med optimisme. Klopp la til: “Vi hadde mye press og mye forventninger i de siste ukene. Hvert spill vi tegnet ønsket vi å vinne. Jeg sa alt det søppel etter West Bromwich Albion bare fordi jeg var veldig sint vi ikke vunnet.Jeg er ikke en psykolog, men hvis noen forteller meg konstant at alt er annerledes i neste kamp så vil jeg bli nervøs. Flere kan flytte fra Liverpool til Juventus på fem års kontrakt Les mer

“Vi må håndtere det som en mulighet fordi det er en mulighet. Du kan ikke gå inn i et fotballkamp å vite at du kan miste det. Jeg opplevde det mange ganger, men jeg er fortsatt en lykkelig person. Livet går videre. Vi vil vise spillerne hvorfor det gir så unibet online fogadási útmutatók mye mening å være modig. Det var ikke lett å være modig mot Manchester City og mot Roma, men vi gjorde det. Øyeblikket prøvde vi å forsvare resultatet vi var nesten ute. Jeg er i godt humør. Jeg gleder meg virkelig til spillet. I motsetning til Brighton, ville jeg kjøpe en 1-0.Dette spillet jeg virkelig ønsker å spille. “Langsiktig fravær Alex Oxlade-Chamberlain og Joël Matip var de eneste seniorspillerne som manglet treningen på mandag da Liverpool traff forberedelsene til Kiev mens Emre Can, sammen med Adam Lallana øker Klopps midtbanevalg for finalen.

“Stemningen er veldig bra for klubben, for oss og for guttene fordi vi har fullført sesongen på den beste måten,” sa lederen. Registrer deg for The Fiver, vår daglige fotball e-post.

“Vi følte oss veldig gode, og da har vi tid til å forberede seg på spillet er veldig bra. Vi kunne gjøre mange ting og måtte ikke komprimere det i to eller tre økter.

“Vi kunne gjøre mange ting i trening. Vi har tre flere sesjoner, og så vil vi være best forberedt på spillet.Vi føler oss godt og tror vi fortjener å være der vi er fordi guttene dukket opp i kampanjen.

“Det var veldig spennende og nå vil vi bringe det til best mulig slutt.”