Hvem skal erstatte Gennaro Gattuso i Milano?

Det er nysgjerrig at Eusebio Di Francesco ble trener, etter å ha vært før denne sjefen og fotballdirektøren. Han jobbet med Pescara, Lecce, Sassuolo og Roma, som sparket ham i mars. Den beste italienske prestasjonen er et comeback mot Barcelona i Champions League.

Han foretrekker en aggressiv 4-3-3 variasjon, og hans hovedvåpen er motangrep. Den 49-årige spesialisten bruker to opornikov, som gjenforsikrer forsvaret. I Sassuolo var han i stand til å låse opp potensialet til Shime Vrsalco, Gregoire Defrel, Lorenzo Pellegrini, Matteo Politano og Francesco Acherby.

Arbeidsledig Di Francesco er et rimelig alternativ, i Milano er det allerede utøvere for sin foretrukne spillestil, og det er ikke nødvendig å endre noe.

1. Marco DJAMPAOLO

Hvem skal erstatte Gennaro Gattuso i Milano?

I begynnelsen av sin karriere jobbet Marco Giampaolo som assisterende trener, men i Cagliari ledet han allerede et helt lag. Etter å ha jobbet i en rekke små klubber, arvet han Empoli fra Sarry. Her var han så imponert at Sampdoria ringte ham til ham. Nord-italiensk fra underdogs forvandlet til en sterk mellombønder – og dette uten alvorlige utgifter.

Marco foretrekker 4-3-1-2 – en sjelden ordning i våre tider. Hans spillere gir kule kombinasjoner og er pålitelige i forsvaret. Sampdoria er også god til å angripe – den har allerede scoret mer enn Milan, Lazio og Torino. Lukas Torreira, Duvan Zapata og Milanškriñar erklærte seg umiddelbart.

4-3-1-2 er perfekt for Milano, hvor det er mange utøvere for denne ordningen. Sveitserne vil også appellere til fans som setter pris på sin kjærlighet til vakker og spektakulær fotball.

Vi presenterer for din oppmerksomhet en gjennomgang av 27. runde av mesterskapet i Russland.

Golden Zenit, en utrolig kamp for Champions League og overlevelse. Neste runde av den russiske Premier League presenterte en ny mester. De forut for tid, for tre runder til slutten var St. Petersburg “Zenith”. Til tross for uavgjort i kampen med Akhmat mislyktes rivalerne til å ta sjansen til å nærme seg Sergei Semaks lag og presentert det med et mesterskap. Dermed vil Zenit for femte gang i historien om mesterskapet i Russland og for første gang siden 2015 få gullmedaljer.