Dermed ble Zenit den fjerde mesteren i Russland

For resten av omskuddene har kampen for Champions League-sonen intensivert. Seieren kunne ikke få noen av de tre hovedkonkurrentene for de to ledige plassene i den mest prestisjetunge klubbturneringen i den gamle verden. Nedrykkingssonen forblir uendret og det er usannsynlig å forandre seg, men for å ikke komme inn i sonen av overgangskamp, ​​fortsetter kampen og vil mest sannsynlig gå til siste runde.

“Gull” tur

St. Petersburg “Zenith” kunne ikke slå “Akhmat” på veien. Videre lagret uavgjort i slutten av møtet. Det ble ansett at Zenit hadde utsatt mesterskapsfesten minst en uke før hjemmemøtet med CSKA, men det var ikke der. Det var dette punktet som ble avgjørende. Lokomotiv tapte i Tula (Luka Djordjevic eid av Zenit hjalp dem), så Zenit var utilgjengelig for rivaler. Spillerne fra St. Petersburg-klubben lærte om mesterskapet ombord på flyet, og returnerte fra Grozny. Deres følelser er utover ord.

Dermed ble Zenit den fjerde mesteren i Russland de siste fire årene. For St. Petersburg-laget, som vant mesterskapet for første gang under ledelse av den russiske treneren, ble dette mesterskapet det femte – mot bare Spartak og CSKA. Sergei Semak ble den russiske sesistemesteren, men bare for første gang som trener. Vi merker også at forsvareren til klubben Yaroslav Rakitsky vant det 20. trofé i sin karriere. Forresten er den ukrainske fotballspiller nær å bli mester i begge land samtidig, fordi Shakhtar Donetsk, som han spilte i første del av sesongen, vil mest sannsynlig få mesterskapet.

I tillegg vil Zenit, som en fem-time-mester, motta den russiske mesterskapet for evig lagring. Tidligere, blå-hvitt-blå vant gullmedaljer i 2007, 2010, 2012 og 2015. Zenit har allerede annonsert at laget vil bli sterkere før Champions League – ikke etter kvantitet, men av kvalitet.