Den 61 år gamle treneren foretrekker 3-4-2-1-ordningen

Her elsker de ham: Fra middelbonden har laget forvandlet seg til en contender for Champions League, og med hvert nytt år oppnår hun flere og flere suksesser. Nå er det den fjerde linjen i bordet, over Rossoneri. Atalanta gjorde også det til den italienske cupfinalen.

Den 61 år gamle treneren foretrekker 3-4-2-1-ordningen, og hans spillere er veldig farlige i angrepet. Ingen ofrer imidlertid beskyttelse – Bergamians savner 1,2 mål per spill. Slike statistikker er ikke slående, men vi bør ikke glemme at de tre forsvarerne (Rafael Toloy, Gianluca Mancini og José Luis Palomino) koster klubben ca 6 millioner pund. Gasperini vet også hvordan man skal arbeide med unge mennesker, som er bekreftet av eksemplene på Mattia Caldara, Frank Kessier, Alessandro Bastoni, Roberto Gagliardini og Bruno Conti.

Hvem skal erstatte Gennaro Gattuso i Milano?

Denne treneren vil håndtere problemansvaret til Milanese og hjelpe de unge, som er i Milano nok. I de siste dagene har den italienske pressen også begynt å snakke om det faktum at Gasperini er interessert i ledelsen til de røde svarte.

3. Paulo FONSECA

Hvem skal erstatte Gennaro Gattuso i Milano?

Fonseca avsluttet sin karriere på samme sted der han begynte å trene – i Estrele fra byen Amadora. Etter å ha jobbet med andre små klubber klarte han å lede Porto, Bragoy og Shakhtar Donetsk, hvor han fortsatt jobber.

Den portugisiske har vellykket registrert seg i en vandrende klubb, som med ham flere ganger vant mesterskapet og viste seg i europeisk konkurranse. Fonsek velger 4-2-3-1-ordningen og foretrekker besittelse av ballen, og midtbanen spiller en nøkkelrolle i sine planer. Pitmen forsvar er heller ikke tilfredsstillende: i 37 kamper ble bare 38 mål savnet, og dette inkludert Champions League. Han jobber bra med folk, og kan forbedre laget selv uten noen oppkjøp. I Ukraina viste han det igjen.

Fonsek vil bidra til å balansere forsvaret og forsvaret til Milano, og med dagens sammensetning av laget vil definitivt kunne oppnå mer enn Gattuso.